Languedoc Rosé
Assemblage :
Grenache - Cinsault - Vermentino
Potentiel de garde :
Environ 2 ans
Vinifications :
Jokainen rypälelajike käy läpi erillisen käymisprosessin, jotta sen tasapaino säilyy ja sen potentiaali tulee täysin esiin. Rypäleet, jotka korjataan aikaisin aamulla tuoreuden säilyttämiseksi, puristetaan, jotta saadaan ensisijainen, laadukkaampi mehu. Nämä selkeytetään ja pidetään matalassa lämpötilassa koko käymisprosessin ajan. Viini kypsyy 4 kuukautta hienoissa sakkoissa, jonka jälkeen se käy läpi kevyen kirkastuksen, ja viini pullotetaan nopeasti, jotta sen raikas ja hedelmäinen luonne säilyy.
Minervois Rosé
Seos:
Syrah - Grenache
Säilytyspotentiaali:
Noin 2 vuotta
Viininvalmistus:
Erittäin lyhyt kuorimacerointi, jota seuraa verenvuoto. Mehun fermentointi lämpötilan hallinnalla.